Stavnsholthave

Om projektet

Stavnsholthave er et bofællesskab der består af 25 nybyggede andelsboliger og samt et fælleshus. Projektet er planlagt til at være færdig april 2022. Rækkehusene udføres som træhusbyggeri, hvor lys, kvalitet og design er i fokus. Byggeriet ligger tæt på skole, dagtilbud, Furesøen, indkøb og offentlig transport. Bofællesskabet opføres som et andelsbyggeri med flere forskellige størrelser boliger i bæredygtige materialer.

Læs mere om ansøgningsprocessen her, eller send en ansøgning

Ansøgningsskema

Hvem søger vi?

Vi bestræber os på en divers beboersammensætning på tværs af alle aldre – fra unge familier til seniorer. Fordelingen af foreningens medlemmer er fordelt i 3 grupper:

 • Enlige/Par m./u. børn under 40 (Venteliste)
 • Enlige/Par m./u. børn mellem 40-60 (Venteliste)
 • Enlige/Par uden hjemmeboende børn over 60 (Venteliste)

Ansøgningsproces

Ønsker du at være en del af vores bofællesskab, kan du søge om optagelse. Vi optager bofæller, vi føler, passer ind i beboersammensætningen, og som opfylder kravene for de tre beboergrupper. Dette for at sikre et mangfoldigt fællesskab.

Hvis du gerne vil i betragtning til bofællesskabet, beder vi dig udfylde ansøgningsskemaet. Du er velkommen til at skrive så meget eller lidt, du har lyst til, men husk at jo mere du fortæller, des mere har vi at vurdere dig ud fra.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål i forbindelse med bofællesskabet eller ansøgningen hertil. Derudover afholder vi infomøder ved aftale. Kontakt os via mail eller brug vores kontaktformular.

Ansøgningsskema

Pris på boligerne

Boligerne inddeles i 3 kategorier S / M / L – plantegninger fremsendes ved indsendt ansøgning. Alle boliger er nu solgt, men der er muligt at sende ind en ansøgning for at komme på venteliste.

S – Små M – Medium L -Large
Størrelse 85m² 110m² 133m²
Indskud 1.020.000 kr 1.476.000 kr 1.694.000 kr
Husleje pr. mnd. 7000 kr 9000 kr 10.500 kr
Antal værelser 2 3 3(4)
Ledige boliger Nej Nej Nej
Alle priser er vejledende.

Fællesskab

Bebyggelsen er samlet omkring et åbent og socialt fællesareal i midten og er omkranset af den eksisterende beplantning på ydersiden.

Det er op til den enkelte, hvor meget man vil deltage i  sociale fællesaktiviteter (andet end de obligatoriske arbejdsweekender og praktisk vedligehold af grund og fælleshus), vi er dog på udkig efter bofæller, der har lyst til at deltage i fælles aktiviteter på regelmæssig basis.

Bofællesskabets samlingspunkt vil være Fælleshuset. Det er på 168m² i stueplan, med fuld kælder og er ejet ligeligt i fællesskab. Fælleshuset indeholder 2 gæsteværelser der kan bookes af beboere. Derudover er der køkken og spisesal. Hvorvidt der bliver fællesspisning hver aften og hvilke aktiviteter huset og kælderen skal fyldes med, er det beboerne som afgør i fællesskab.

Geografisk placering

Regler for bofællesskabet

Bofællesskabet har ud over de grundlæggende værdier fastsat en række fysiske rammer og retningslinjer for beboelse på grunden:

 • Ikke-ryger bebyggelse.
 • 1 mindre husdyr pr. Bolig.
 • 4 fælles arbejdsdage om året
 • Ingen AirBnb eller lignende udlejning af hele eller dele af boligen.
 • Liberale erhverv som én-mandsvirksomhed er ok, anden virksomhed skal have bestyrelsens godkendelse.
 • Fællesaktiviteter aftales på generalforsamlingen, når vi er flyttet ind. Dog kan deltagelse i disse ikke gøres obligatoriske (med undtagelse af praktisk vedligehold af grund, fælleshus og de obligatoriske arbejdsdage).
 • Max. 2 biler på foreningens parkeringspladser pr. husstand, med mindre andet er godkendt af bestyrelsen.
 • Motoriserede køretøjer må ikke parkeres på andet end de anviste parkeringspladser. Campingvogne, trailere og lignende henvises til offentlige parkeringspladser og må ikke være på grunden.
 • Anvendelse af fælleshus, eventuelle delebiler og andre fællesejede goder aftales ved første generalforsamling af andelshaverne ved indflytning.
 • Husorden vil blive udarbejdet af en arbejdsgruppe inden indflytning.
 • Første generalforsamling afholdes tæt på indflytning, eller når 75% af boligerne er afsat. Altså, når andelshaverindskuddet er indbetalt eller sikret.
 • Ændringer, der væsentligt vil kunne påvirke andelshavernes værdier, kan kun vedtages på en generalforsamling, hvis mindst 20 andelshavere møder op, og der minimum er opbakning fra 80% til ændringerne. Under alle omstændigheder kan der ikke foretages ændringer, der kan ændre værdien af den enkelte andel i negativ retning. I tvivlstilfælde kan bestyrelsen bede en uafhængig valuar om at vurdere dette.